Go Back
Ett fat med Ballerina Cake Pops med mörk och vit choklad och massor av strössel

Ballerina Cake Pops

Färgglada, festliga och gudomligt goda små slickepinnar fyllda med Ballerinasmet och choklad.
Måltid Fika
Kök Amerikanskt
Portioner 30 st

Equipment

  • 30 st Glass- eller klubbpinnar eller sugrör

Ingredienser
  

  • 2 paket Ballerinakakor
  • 100 gram naturell färskost
  • 200 gram choklad av valfri sort
  • strössel

Instruktioner
 

  • Mixa kakorna i en matberedare. Tillsätt därefter färskost och mixa till en slät deg. Rulla till 30 bollar. Lägg på en tallrik och ställ i frysen ca 30 minuter.
  • Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Doppa ena änden av träpinnarna i chokladen och stick ner i varje boll. Låt stelna någon minut så att den fäster.
  • Doppa sedan hela bollen i chokladen, låt rinna av och garnera med strössel. Stick ner pinnen i en bit frigolit eller ställ på en tallrik med bakplåtspapper med pinnarna uppåt. Låt stelna i kylen.

Anteckning

Gör det enkelt för dig med Candy melts
Candy melts är perfekt att smälta för att dekorera kakor eller doppa cake pops. De finns i massor av olika färger och är enkla att smälta. Du kan hitta dem i specialaffärer för bakning eller beställa på nätet. 
Keyword Bakning, Fest