Gurksushi med pepparrot

Trött på klibbigt ris och sjögräs? Testa min fuskiga snabba gurksushi med pepparrot på bara tre ingredienser! Kombinationen av krispig gurka, smakrik pepparrot och vegoskinka ger en så god och fräsch smak. Perfekt som en elegant aptitretare eller ett hälsosamt mellanmål – och klar på nolltid!

Gurksushi med pepparrot

God och lättlagad gurksushi på bara 3 ingredienser.

Ingredienser

  • 1 gurka
  • pepparrotsvisp
  • 100 gram valfri veganskt pålägg tex Pärsons vegoskivor
  • rostad lök eller sesamfrön (valfritt)

Instruktioner

  • Skölj gurkan noggrant och använd en osthyvel för att skära tunna, jämna skivor på längden
  • Lägg gurkskivorna på plastfolie och låt dem överlappa varandra lite
  • Bred ut ett lager pepparrotsvisp i önskad mängd
  • Lägg på vegoskivorna, rulla ihop till en tajt rulle och skär den i lagom stora sushibitar
  • Toppa med rostad lök eller sesamfrön för extra crunch
  • Servera med japansk soja

This is how I roll

Berätta vad du tyckte om receptet. Lämna en kommentar här nedan eller tagga @mumsgott på Instagram och använd hashtagen #mumsgott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating




Close
Close